Python

Strings

Në këtë video ju tregoj se çfarë janë strings dhe disa metoda për t'i shfrytëzuar sa më mirë.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal