Python

PyCharm

Në këtë video do ju tregoj për PyCharm dhe se si ta instaloni në kompjuterin tuaj.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal