Python

Ndryshoret

Në këtë video ju tregoj se çfarë janë ndryshoret dhe si t'i përdorni në Python pa gabime.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal