Python

Modifikimi i Listave

Në këtë video ju tregoj se si të modifikoni elementet ekzistuese në një listë dhe si të shtoni të rinj.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal