Python

Listat

Në këtë video ju tregoj se çfarë janë listat dhe si t'i përdorni në Python.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal