Python

Interpretuesi dhe Programi juaj i Parë

Në këtë video do ju tregoj se si të përdorni interpretuesin e Python dhe se si të ruani një program në një dokument.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal