Python

Input i Përdoruesit

Në këtë video do ju tregoj se si t'i kërkoni përdoruesit të programit tuaj input (të dhëna) dhe më pas të bëni veprime me to.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal