Python

Hyrje

Leksioni hyrës ku flas për historinë dhe përdorimin e gjuhës së Python.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal