Python

Funksionet

Në këtë video do shohim si të deklarojmë një funksion dhe se si ta thërrasim më pas atë duke i vendosur edhe të dhëna shtesë.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal