Python

Deklaratat if / else me Lista

Në këtë video do ju tregoj se si të kombinoni deklaratat if me listat për ta bërë programin tuaj sa më të thjeshtë dhe funksional.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal