Python

Deklaratat if / elif / else

Në këtë video do ju tregoj se si të përdorni deklaratat if, elif, dhe else në kombinim me kushtet për të kontrolluar programin tuaj.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal