Python

Cikli while

Në këtë video do shohim bashkë se si ta përdorim dhe se çfarë mund të bëjmë me një cikël while, duke ju prezantuar edhe me deklaratat break dhe continue.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal