Pyetje & Përgjigje

Nuk po i zgjidhni dot detyrat e shtëpisë? Jemi të gatshëm gjatë gjithë ditës t'ju ndihmojmë!

POSTO PYETJEN TËNDE

Pyetjet e Fundit

MatematikëKlasa 10

faktorizo

MatematikëKlasa 10

sa jane katetet e trekendeshit

FizikëKlasa 10

Vëllimi dhe dendësia

MatematikëKlasa 10

Faktorizoni shprehjen

MatematikëKlasa 10

Perqindje

MatematikëKlasa 12

Numri

MatematikëKlasa 12

Numri

FizikëKlasa 11

Lavjersi

MatematikëKlasa 11

Probabiliteti

MatematikëKlasa 10

Funksionet

MatematikëKlasa 10

Pobabiliteti

MatematikëKlasa 10

Perimetri

MatematikëKlasa 10

Syprina e rrethit

MatematikëKlasa 10

Faktorizoni

MatematikëKlasa 10

Faktorizimi

MatematikëKlasa 10

Veprime me thyesa

MatematikëKlasa 10

Thyesat dhe perqindjet

MatematikëKlasa 10

Thyesat dhe perqindjet

MatematikëKlasa 10

Trekendeshat dhe katerkendeshat

MatematikëKlasa 10

Mesataret dhe Shoerndarja

MatematikëKlasa 10

Gjeometri

MatematikëKlasa 10

Shumekendeshat

TIKKlasa 12

Shfletuesit dhe HTML

TIKKlasa 10

Cka është Pixel?

TIKKlasa 12

Cka është ASCII?

TIKKlasa 12

Cookies