Programe

Pastroni dhe shpejtoni kompjuterin me CCleaner

Në këtë video ju tregoj se si të përdorni CCleaner për të pastruar kompjuterin nga dokumentat e panevojshme.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal