Programe

Mësoni përdorimin e programeve të ndryshme.


Pastroni dhe shpejtoni kompjuterin me CCleaner

Në këtë video ju tregoj se si të përdorni CCleaner për të pastruar kompjuterin nga dokumentat e panevojshme.