Logaritmet

Shembuj Logaritmesh

Në këtë video do shohim bashkë zgjidhjen e katër shembujve të ekuacioneve logaritmike, duke u nisur nga më i thjeshti dhe deri te më i vështiri.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal