Logaritmet

Logaritmet

Në këtë video do ju tregoj për logaritmet në matematikë, duke zgjidhur dhe disa shembuj të thjeshtë.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal