JavaScript

JSFiddle

Në këtë leksion do flas për JSFiddle dhe se si mund ta përdorim për të ekzekutuar kod në JavaScript.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal