HTML

Tabelat

Në këtë leksion do ju tregoj se si mund të krijoni tabela në HTML; dhe specifikisht një për orarin mësimor.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal