HTML

Listat

Video ku ju flas për tre llojet e listave në HTML: listat e renditura, listat e parenditura, dhe listat përshkruese.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal