HTML

Imazhet

Në këtë video ju tregoj për imazhet (fotografitë) dhe se si mund t'i vendosni ato në faqen tuaj për ta bërë këtë të fundit sa më tërheqëse.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal