HTML

Elemente Shtesë

Në këtë leksion do shohim bashkë disa elemente jo pak të rëndësishëm në HTML, si iframe, meta, apo edhe cilësitë id dhe class për elementët që kemi marrë deri tani.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal