HTML

Dokumentat

Leksioni ku flas për dokumentat e HTML-së dhe si t'i ruajmë ato.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal