Kontribuo

Sputnik mbështetet te kontributet e vizitorëve si ju për të mbuluar kostot e zhvillimit, krijimit të kurseve të reja, dhe zgjidhjen e detyrave. Nëse secili që po e lexon këtë mesazh kontribuon me $1, Sputnik do vazhdojë edukimin falas për vite me radhë.

Cryptocoins

BTC3GpF5avfNjSYZb8YHh6bnYDpNuqXjA64pe
LTCMEiYZ45QMuwvsYX5HA7e8McpSwbrBh6NAP
ETH0xb820878a055f653fa10Ad24352D67dD01e15d5b4