CSS

Ngjyrat

Në këtë video do ju tregoj mënyrat se si mund të përzgjidhni ngjyra dhe t'i vendosni në shkrimet e faqes suaj apo dhe në sfondet e tyre.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal