CSS

Hyrje

Leksioni hyrës ku flas për historinë dhe përdorimin e CSS.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal